lauantai 20. maaliskuuta 2010

Enkeli



Tämä enkeli on ehdottomasti oma suosikkini uuden Tilda- ideavihkosen enkeleistä. Kankaat olivat jo jonkun aikaa odottaneet, että ehdin ompelupuuhiin. Minulla ei siis ollut enkelin materiaalipakettia eli joiltain osin olen soveltanut ohjetta:) Eli esim. kengät ovat ihan kartonkia, mutta minusta ainakin ihan tarpeeksi hyvät (ohjeessa on kai softista?). Ompeluvaiheessa kauhistelin, että tuleepas tästä pitkä tyttö, mutta valmiina olen kyllä sitä mieltä, että on juuri sopivan kokoinen ja sopusuhtainen. Muutenkin ihana tämä uusi malli... ja tuo ruusukangas!

maanantai 15. maaliskuuta 2010

Valmistuneita töitä




Nyt on vihdoin koreissakin vuorit
ja kyllähän niistä paljon kivempia tuli noin. Arvaatte varmaan, että nämä kaikki työt eivät ole omaan käyttöön. Koetan siis onneani keväisissä myyjäisissä... toivottavasti ei ainakaan ihan kaikkia töitä tarvitsisi kotiin kantaa takaisin:)



Sydämiä tein myös tekstillä, vaikka tuntuu, että niitä on nykyisin joka paikassa. Mutta olihan minunkin niitä kokeiltava ja onhan ne aika paljon nopeampia tehdä kuin pupusydämet. Tein myös nimikoidut sydämet omille tytöilleni:)

torstai 11. maaliskuuta 2010

Järjestystä


Vihdoin sain nauhani ja pitsini jonkinlaiseen järjestykseen! Kävin tyttöjen kanssa pienellä ostoskierroksella ja sieltä löytyi sopiva laatikko tähän tarkoitukseen. Mutta tuo nauhojen määrä tuntuu koko ajan kasvavan eli kohta on varmaan ostettava toinenkin laatikko:) Tai sitten keksittävä vanhoille jotain käyttöä...

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Viimeisin Tildaus

Keppihevonen on tehty keppiporon kaavaa muokkailen. Hevonen on pieni ja siro eli meidän 2- vuotiaankin on sillä helppo ratsastella:)

Tilkkupeitto







Tässä ehdottomasti suuritöisin ja ehkä siksi rakkain Tilda-ompelukseni. Peitto on tällä hetkellä näyttelyreissulla ja kovasti jo odotan sitä kotiin:)

Luistimet




Puput




Lampaat


Enkelit







Jouluisia...









Tässä jouluaiheiset Tildaukset.

Hyvänyönenkeleitä






Seuraavksi kokeilin hyvänyönenkeleitä...

Tästä se kaikki alkoi...







Eli ensimmäiset Tildaukseni:) Nämä on kaikki tehty aika tarkalleen kaksi vuotta sitten. Puutarhaenkeli oli näistä ihan ensimmäinen ja siltä näyttääkin!:) Nyt tekisin monta asiaa toisin. Ensimmäiseksi vaihtaisin ompelulangan väriä vartalossa...

perjantai 5. maaliskuuta 2010

Koukussa koukkuun:)


Näin ystävälläni näitä ihania virkattuja koreja ja olihan minunkin pakko päästä kokeilemaan! Ensimmäinen säkillinen trikookudetta on jo "tuhottu". Tuloksena oli kuusi pienempää koria ja yksi isompi. Koreihin on vielä tarkoitus ommella kangasvuoret, mutta niistä kuvia sitten kun valmistuuvat:) Ennen koreja virkkasin ihan pieniä pitsikukkasia koukulla nro 1,25 eli tuntui kyllä tuo numeron 10 koukku alkuun aika suurelta! Virkkauksessa sai käyttää hartiavoimaa ja nyt on käsi todella kipeä. Kuvan etualalla on keskeneräinen matto (ei ollut tuo vitivalkoinen kude lähellekään niin hyvää kuin tuo luonnonvalkoinen...harmittaa!), joka vamistunee sitten kun käsi vähän tervehtyy. Ja noiden lisäksi olisi vielä pari kiloa vaaleanpunaista kudetta, josta tulee lelukori/korit tyttöjen huoneeseen. Täytyy todeta, että tähän hommaan jää koukkuun!:)