tiistai 25. toukokuuta 2010

Hellepäivien satoa

Aurinkoisina päivinä pitää olla aina jotain helppoa, ulos vietävissä olevaa virkkausta. Tuossa päällä on yksi uusi tiskiliina, sekin bambulangasta. Alla on kaapista löytyneistä Tennesee- langoista aloitettu peitto/ tyynynpäällinen tai joku mihin langat riittää:)


Sorruin myös ostamaan nämä ihanuudet! Kauneimmat kengät mitä minulla on koskaan ollut. Ja elämäni ensimmäiset puukengät:)

Tämän sekalaisen postauksen lopuksi kuva hyllystä, jonka sain äitini mummolasta. Hyllyn päällä istuskelee kaksi vanhaa Tildausta. Pieni korurasia on mummoni vanha ja jotenkin kuului tuohon hyllyn päälle. Hakusessa on vielä nupit tai koukut, koska entiset ovat vuosien saatossa johonkin kadonneet. Ostinkin jo yhdet koukut, mutta en ole varma sopiiko ne sittenkään tuohon vai jättäiskö noin?

lauantai 8. toukokuuta 2010

Hyvää äitienpäivää!!


Kokeilin näitä neulottuja tiskirättejä Novitan Bambu- langasta. Beige on helmineuletta ja reunassa virkattuja viuhkoja, vihreä on korinpohjaneuletta. Itse en ole vielä päässyt näitä käytännössä testaamaan, mutta olen kuullut, että nämä jopa toimii! Bambulangan pitäisi vielä lukemani mukaan olla antibakteerista... Teen näitä vielä muutaman lisää, niin on sitten vaihtorättejä tarpeeksi. Mies kyllä sanoi, että osaako sitä "villapaidalla" rasvatahroja pyyhkiä:) No, kokeillaan ainakin!

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Vielä näitä...

virkattuja koreja! Nämä jäävät todennäköisesti itselle ja odottavat haaveissa olevan ompelupisteen valmistumista. Suunnitelmia asian suhteen (ja kaikkien muidenkin remonttikohteiden...:)) on paljon, mutta mitkä niistä toteutuu, ja milloin, onkin sitten arvoitus.

Nyt ajatuksissa pyörii tilkkupeiton ompeleminen tai oikeastaan kahden... Jos tytöille saisi päiväpeitteet tehtyä ja mielellään semmoiset, joita raaskii sitten käyttääkin. Aikaisemmin esitelty Talo- tilkkupeitto on kaapissa:) Tiedän, että se ei siellä ketään ilahduta, mutta odottakoon nyt sopivaa käyttötarkoitusta.