maanantai 31. joulukuuta 2012

Neulottuja lumihiutaleita




Lomalla on ollut aikaa neuloa, itselle! Toivottavasti uusi vuosi alkaa hyvin uusissa lapasissa :) Malli on löydetty googlaamalla täältä

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Hyvää joulua!





Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille blogini lukijoille ja täällä vieraileville!

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Viikonloppuna valmistuneita





Aikaisemmin postaamani harmaat villasukat olivat Iki-ihanat käsityöaarteet- kirjasta ja samasta kirjasta on myös tämä meidän kiikun alle valmistuneen maton ohje (ohje löytyy kyllä myös Kauhavan kangasaitan- sivuilta). Tykkään itse kovasti pyöreistä pitsimatoista, joita olen virkannut monia, mutta eipä meillä semmoiselle ole oikein paikkaa. Tai on, mutta ei se pysyisi paikallaan hetkeäkään. Tämä matto oli minusta malliltaan juuri sopiva kiikun alle ja kiikku pitää sen myös paikoillaan. Ensimmäistä kertaa virkkasin ihan ontelokuteesta: mukavaa, taisaista ja helppoa! :) Ohjeesta poiketen virkkasin maton ympärille vielä kerroksen kiinteitä silmukoita. Nyt reuna on vähän tasaisempi. 

Alapuolella onkin tämän vuoden piparkakkutalo. Tänä vuonna ajattelin päästä hieman helpommalla ja jättää muumitalon muotit suosiolla laatikkoon...






maanantai 3. joulukuuta 2012

Omppuja






Tätä ihanaa omppuvelouria oli ihan pakko saada! Ompelin siitä kummallekin tytölle hatut talveksi. Vuorina on valkoinen polarfleece ja korvilla taas windstopperit. Kaava on itse muokkailtu vanhojen pipojen ja tyttöjen päiden mukaan.

Onnistuin jotenkin sotkemaan blogin ulkonäönkin tämmöiseksi ja takaisin ei ollut paluuta... Toivottavasti opin muokkaamaan tätä vielä. Osaakohan kukaan sanoa miten saan tuon blogin otsikon johonkin toiseen kohtaan? :) Tai nuo blogitaustan mainokset pois tekstin päältä?