lauantai 20. helmikuuta 2010

Kevättä ilmassa
Kevättä on ilmassa, vaikka ei se ulkona kyllä siltä tunnukaan. Aurinko on kuitenkin niin kummallinen, että se paljastaa kaikki kodin epäkohdat... Eilen se paljasti kuinka kamalan pölyiset verhot meillä on! Asialle oli äkkiä tehtävä jotain. Eli verhot pois ja pyykkiin:) Yhdet verhot ripustin sellaisenaan takaisin, parit verhot laitoin kaappiin odottamaan seuraavaa ripustuskertaa ja yhdet tuunailin taas uusiksi pitsillä. Olohuoneeseen laitoin keväisemmät paneeliverhot, mutta keittiö jäi tässä verhojenvaihtoinnostuksessa ilman verhoja eli oli pakko tehdä reissu paikalliseen kangaskauppaan. Sieltä löytyikin sopiva kangas haaveilemiini "vale"rullaverhoihin ja pahvirulliakin sai mukaan ihan ilmaiseksi:) Verhojen keskikohta tuntui niin tyhjältä, että oli pakko kehittää siihen jotain... Yrityksen ja erehdyksen kautta ompelin siihen "Kitchen"- tilkun.

4 kommenttia:

 1. Siis iiik miten ihana verho!
  Miten olet tuon tekstin painanut?

  T.Vihrut

  VastaaPoista
 2. Kiitos:) Teksti on tulostettu siirtokuvapaperille ja silitetty kankaalle. Tekisi mieli sanoa, että helppoa ja kätevää... mut eka yritys meni vähän pieleen;)

  VastaaPoista
 3. Ihana verho...Tahtoisin johonkin myös tuommoisen valerullaverhon, mutta minulla on vaan niin iso ikkuna olkkarissa ja keittiössä niin kovin kapea... Täytyy vielä suunnitella.. :)

  ps. aika hieno blogitausta sinulla. ;) (itse kun käytän samaa :D)

  VastaaPoista
 4. Meillä on tuossa keittiössä kaksi ikkunaa, toinen 180cm leveä ja toinen 90cm ja ovat vielä ihan vierekkäin... jotain 70-luvun suunnittelua:)

  Kävin sinun blogia vilkuilemassa ja näköjään on sama tausta! Muistelin, et me ollaan kaimoja ja synttäritkin on aika lähekkäin;)

  VastaaPoista