lauantai 12. kesäkuuta 2010

Etsitään


Lueskelin Aika on taikaa - blogin Jaanan kirppislöydöksistä ja ajattelin, että lisäänpä tänne kuvan etsimistäni Arabian astioista. Eli jos jollain olisi tätä sarjaa, niin olisin kiinnostunut tekemään kauppoja. Kahvikannu on mummoni ja ukkini häälahja-astiastosta, vuodelta -52. Astiaston muut osat eivät valitettavasti ole tallessa... Pelkään pahoin, että niitä oli minulla mummolan leikkimökissä 80- luvulla:) Sokerikon ja kermakon löysin äskettäin huutonetistä ja olin oikein iloinen löydöstäni!

3 kommenttia:

 1. Nuo on aivan ihania, ja nostalgiaa täynnä, kun ovat mummon peruja!! ja arvokkaitakin ovat. Tosi arvokkaita. Juuri tuon ikäisestä maitokannusta pyytävät täällä kirpparilla 50-75 euroa!

  -Eva-Liisa

  VastaaPoista
 2. Kauniita astioita.En ole aikaisemmin sarjaa törmännyt.
  Oletko koskaan käynyt krookila.fi sivuilla.Siellä on paljon tarjontaa arabian vanhoista sarjoista.Sattuisikomlöytymään juuri tätä sarjaa.

  Toivottavasti saat täydennystä sarjaan.Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset vinkistä! Tämä taitaa olla joku vähemmän nähty sarja, koska mistään ei meinaa löytyä samaa. Krookilastakin katselin ja sähköpostilla kyselin, mutta ei ollut heilläkään. Myydyistä astioista kyllä bongasin kastikekaatimen eli joskus on ollut... Mutta jatkan etsintää. Ostan jos sattuu löytymään, mutta mitään pakkomiellettä en tästä aio tehdä:D

  VastaaPoista